Rumble in the Rock
Rumble in the Rock 20/7 - 2019


Hej alla triathleter

Rumble in the rock, med den fruktade simningen i Borgasjön, där det enligt legenden huserar två sjöodjur (Loch Stu och The big white Fin), kommer att köras även i år. För de mer osäkra finns möjligheten att simma ett varv (375 m) och för de som vågar utmana ödet finns möjligheten att simma två varv. Det bjuds alltså på följande två distanser med gemensam start:

Motion: (375 m simning, 22 km cykel, 6 km löpning) - Våtdräkt tillåten.
Sprint: (750 m simning, 22 km cykel, 6 km löpning) - Våtdräkt endast tillåten om vattentemperaturen understiger 22 grader.

Anmälningsavgiften är 150kr, oavsett distans och swishas till Miro Cepciansky (070-314 47 24).

Växling 1 sker i närheten av sjön och cyklingen är en varvbana som går ut mot Stidsvig, högersväng mot Penarp/Gyllsjö, ny högersväng mot Vedby/Söndraby, ny högersväng mot Elfdalen där växling sker till löpning. Det är även i Elfdalen som vi samlas på morgonen och får nummerlappar och information. När alla är klara med sina förberedelser, cyklar vi gemensamt till sjön med alla våra simprylar. Har ni en anhörig som kan ta era saker är det bra men annars ser vi till att transportera all kvarlämnad utrustning till Elfdalen efter att alla simmat klart.

Cykelbanan går uteslutande på asfalt och alla typer av cyklar är tillåtna. Löpbanan är en varvbana i den kuperade terrängen kring Elfdalen.

Film på löpbanan

Hålltider:
8:00 - 09:15. Incheckning och förberedelse av växlingsområdet i Elfdalen.
09:15 - Kort genomgång av banorna och reglerna
09:30 - Gemensam cykelfärd mot Borgasjön (med all cykel- och simutrustning)
10:00 - Start

Har ni fler frågor är ni välkomna att kontakta oss via mail eller telefon: 070-982 87 27 (Petri).

Anmälan är nu öppen