Stort tack till våra samarbetspartners:

Brandskydd för offentliga miljöer

Med personlig känsla och snabb service hjälper G.L Brandskydd i Sverige sina kunder med underhåll och kontroll av deras brandskydd.
Ridsportbutiken med den personliga servicen.
Ekstrands Cykel är cykelaffären mitt i centrum. Butiken ingår i Tvåhjulsmästarna, vilket borgar för bra kvalitet och service. Vi säljer cyklar och tillbehör från TREK, Crescent, Monark och DBS. Oavsett om du kör standardcykel, mountainbike eller åker racercykel, så har vi allt du behöver för en lyckad tur. Det finns ett stort utbud på hjälmar, cykelkläder, skor och andra viktiga tillbehör. Ekstrands Cykel har även en snabb och välfungerande verkstad.
Nordic Wellness är idag en av Sveriges största friskvårdskedjor. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Det är viktigt för oss att alla människor känner sig som hemma. Vår personal är välutbildad och vi använder oss enbart av licensierade träningsinstruktörer.
HardRock Salong i Klippan startades med målsättningen att alla skall trivas och tycka det är kul att gå till frissan. Nostalgi som möter senaste trend gör salongen unik och med ett tema som vi tror att du gillar och känner igen. Vi har dig som kunden i Fokus, och vårt mål är att höja upp dig själv så du hamnar i ditt bästa jag - Vi lyssnar på dina önskemål och kommer med råd och tips utifrån vår expertis för att skapa det ultimata resultatet.
Åsa's Skafferi
Vi är ett café i centrala Klippan, vi erbjuder allt från småkakor till ordentliga luncher.
ICA Kvantum
Elfdalens Centrum
26421 KLIPPAN
Telefon: 0435-29600
Klippans simsällskap erbjuder vuxensim för dig som kan simma men vill bli bättre på frisim/crawl. Kursen är på onsdagar kl. 20:00-21:00 med start 5:e september 2012. Klippans simsällskap har även simundervisning för barn och ungdomar (från 4 år och uppåt).
VA-utveckling är ett Växjö-företag som erbjuder tjänster vad gäller verksamhetsutveckling och IT-stöd inom främst det kommunaltekniska området, med kunder i hela Sverige.
Resebolag som hjälper till att arrangera skolresor, konferensresor och resor i hela Europa.
Hos Brohällans Blommor möter du enbart utbildade florister bakom kassadisken. Av kunnig personal får du hjälp med allting som har med blommor att göra.
Friskvårdscentret i centrala Klippan!
Här hittar du allt under ett tak:
Träningsanläggning, sjukgymnaster, kiropraktor, KBT-terapeut, massör och fotvårdsspecialist.
I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel & klinkers. Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig gärna att hitta det som passar i just ditt hem.
CE Friskvård erbjuder: Klassisk massage, fibromassage, triggerpunktsbehandling, kinesiotape, ortopedisk medicin, företagsbesök.

070 2936481
Vi säljer receptbelagda och receptfria läkemedel. Ditt högkostnadsskydd gäller och du kan hämta e-recept precis som vanligt. Självklart hittar du allt annat i våra hyllor som du brukar hitta på apotek. Vi erbjuder dig också möjlighet till avskilda kundmöten i rådgivningsrum.
Vi erbjuder:
* Thai Oljemasssage
* Klassisk WoPo Thai Massage
* Thai Medicinsk Massage
* Thai Fotmassage
* Thai Ryggmassage
- Från 60 minuter till 120 minuter
Vi har tagit fram en textilkollektion i samarbete med kända formgivare. Alla våra filtar och plädar tillverkar vi från grunden i vår egen fabrik. Vi använder alltid naturmaterial och väljer ekologiska alternativ i största möjliga mån.
På beställning tillverkar vi allt du kan önska dig i guld och silver, så som vigsel- och förlovningsringar, hängsmycken, örhängen, kedjor, slipshållare, manschettknappar och företagsgåvor. Från vår egen design erbjuder vi bland annat Dream Heart, Ellinor Design, kärlekshänget m.m. Nya modeller kommer hela tiden.
Välkommen till butiken med det lilla extra.
Här får ni personlig service och ett sortiment speciellt utvalt av vår kunniga personal.
På modemässan i Köpenhamn letar vi efter kollektioner hos flera olika leverantörer som vi sedan kombinerar med personlig touch.