Bilder 2013

Bilder från banan


Simbanan är relativt enkel. 10 längder, fram och tillbaka.
Från badets parkering svänger du vänster och efter ca 1 km kommer första korsningen. Här är det dålig sikt och relativt mycket trafik så för allas säkerhet och för rättvisans skull så måste ALLA stanna och sätta ner minst en fot i marken. Detta måste man göra även om man råkar komma samtidigt som en annan cyklist eller bil kör rakt fram i korsningen (och man är säker på att det är fritt).
Efter ytterligare någon kilometer kommer man in i Riseberga och första korsningen (vid kyrkan) svänger man vänster mot Perstorp.
Från Riseberga är det rakt fram i en knapp mil på en slingrande/lagom kuperad väg. Vid Perstorps golfbana kommer man fram till en T-korsning där man ska vänster.
Ett par hundra meter efter T-korset ska man ta vänster igen, in på industriområdet.
Följ vägen genom hela Perstorp (under 21:an, förbi Statoil) tills du kommer till en rondell. Här ska du rakt fram, eller andra höger ut från rondellen (precis framför den röda bilen på bilden).
Efter någon kilometer kommer en nerförsbacke och en bred T-korsning med bra sikt åt bägge hållen. Här svänger du vänster mot Hyllstofta.
Precis innan Hyllstofta finns en Y-korsning i vilken det gäller att hålla höger (egentligen rakt fram). Ett par hundra meter längre fram ska man höger ut på stora vägen igen så var uppmärksam på trafik från vänster.
Från Hyllstofta är det ca 1 mil rakt fram till Söndraby och Klippan. När man passerat Elfdalens camping så ska man svänga av vägen och in på cykelbanan vid de två vita flaggstängerna. På cykelbanan får man cykla fram till de vita strecken där man måste hoppa av och leda cykeln in i växlingsområdet på gräsplanen till höger.